VIDEO "El Clasico", meciul la care participă întreaga lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi este principalul pericol pentru poarta lui Casillas Foto: As
Messi este principalul pericol pentru poarta lui Casillas Foto: As

Barcelona-Real Madrid este un meci care stârneşte invidie, respect, pasiuni pătimaşe şi interes pe întregul mapamond. Cei mai buni fotbalişti din lume vor fi urmăriţi diseară "la lucru" de suporteri de toate naţionalităţile.

"El Clasico" din această seară nu este doar un meci care ar putea decide campionatul, cum a fost anul trecut, când Barcelona a câştigat titlul cu un avans de doar 3 puncte, ci mult mai mult. Real Madrid şi Barcelona, echipele momentului în întreaga lume, îşi joacă diseară supremaţia mondială, nu doar pe cea din Spania. Mai "opuse" şi mai "diferite" ca niciodată, diseară se vor înfrunta două stiluri, două filosofii de a înţelege fotbalul şi de a-l practica, se joacă supramaţia a două lumi aflate la extreme.

Citeşte şi:
Mourinho şi Guardiola, două metode antagonice de succes

VIDEO Barcelona - Real, ca o finală de Mondial!

Duelul titanilor în fotbalul spaniol

Un duel între Guardiola şi Mourinho, doi antrenori antagonici, cu stiluri opuse şi traiectorie diferită. Un duel între Iker Casillas şi Victor Valdes, consideraţi cei mai în formă portari din Spania ultimelor sezoane, între eternii rivali Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, vedetele absolute ale celor două echipe, între mijlocaşii centrali Xavi şi Xabi Alonso, altminteri prieteni buni şi colegi la naţională etc.

Citeşte despre invidia italienilor pentru jocul celor mai bune formaţii ale momentului

Nici nu e de mirare, astfel, că absolut întreaga lume va fi cu ochii pe meciul de diseară. Indiferent de naţionalitate, toţi iubitorii fotbalului din lume se vor împărţi în această seară, în simpatizanţi ai Realului şi fani ai Barcelonei.

Vezi VIDEO cu autocarul echipei Real Madrid, atacat cu pietre de la sosirea în Barcelona

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite