Barcelona răspunde atacurilor venite din partea Realului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea FC Barcelona a cerut, joi, rivalilor de la Real Madrid să "nu mai depăşească limitele sportivităţii", în caz contrar gruparea catalană "fiind obligată să întrerupă relaţiile dintre cele două cluburi".

"Real Madrid şi FC Barcelona sunt grupări centenare, cu numeroşi suporteri, pasionaţi, însă, dacă limitele sunt depăşite, ne vom afla în situaţia de a rupe relaţiile oficiale, ceea ce nu ne dorim. Real Madrid a depăşit limitele unei rivalităţi necesare, aducând clubului acuzaţii, fără niciun fundament. Rivalitatea va continua şi sezonul viitor, însă nu vom permite să depăşească limitele sportivităţii", a declarat preşedintele clubului catalan, Sandro Rosell, în cadrul unei conferinţe de presă.

Oficialul grupării din Barcelona a făcut referire la "numeroasele provocări" la adresa clubului său fie din partea presei, fie din partea celor de la Real Madrid şi antrenorului Jose Mourinho.

În timpul sezonului, postul de radio Cadena Cope a formulat acuzaţii de dopaj la adresa clubului catalan, apreciind că unii medici ai grupării au "o reputaţie îndoielnică".

Potrivit preşedintelui, aceste acuzaţii la adresa medicilor şi jucătorilor "au fost premeditate şi mizerabile", în momentul în care Barca este "un exemplu de conduită pentru milioane de persoane, şi în special copii".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite