Borcea: „Nu-i iert pe arabi! Le iau banii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Borcea: „Nu-i iert pe arabi! Le iau banii“
Borcea: „Nu-i iert pe arabi! Le iau banii“

Furios că şefii lui Al-Ahli n-au venit la întâlnirea cu el, Borcea promite răzbunare. Dinamo Bucureşti a depus actele la FIFA în „cazul Adrian Cristea“ şi cere o despăgubire de 850.000 de euro de la formaţia din Emirate.

„Adevărul“ a relatat în ediţia de joi un episod incredibil petrecut în timpul vizitei făcute de Borcea şi Badea în Emiratele Arabe Unite.

Cu o zi înaintea meciului cu Galatasaray, cei doi oficiali ai „câinilor“ se aflau în Dubai, acolo unde aveau programată o întâlnire cu şeicul Dubaiului şi cu preşedintele clubului Al-Ahli. Scopul şedinţei? Eliberarea lui Ioan Andone de contractul care îl leagă de campioana Emiratelor.

Numai că, spre surprinderea românilor, arabii nu numai că n-au venit la întâlnire, dar nici măcar nu au mai răspuns la telefon! Întâmplarea a fost confirmată, ieri, de Borcea:

„Într-adevăr, cei de la Al-Ahli n-au venit la întâlnirea cu noi. Dar, nu e nimic. Nu scapă aşa de uşor“. Simţindu-se jigniţi de modul cum au fost trataţi de şeici, dinamoviştii s-au şi gândit deja la răzbunarea perfectă!

Ei vor să-i lovească pe arabi acolo unde îi doare mai tare: la buzunar. Cum? Roş-albii au depus o plângere oficială la FIFA în cazul transferului ratat al lui Adrian Cristea.

În septembrie, mijlocaşul a fost pentru trei zile în Emirate, a efectuat inclusiv vizita medicală şi urma să fie împrumutat pentru şase luni la formaţia pregătită de Ioan Andone. Totul a căzut însă în ultima secundă!

Actele sunt semnate de ambele cluburi

Dinamoviştii au pretins că arabii n-au mai fost de acord să plătească 850.000 de euro pentru jucător, în timp ce conducătorii lui Al-Ahli au insistat că mijlocaşul n-a trecut vizita medicală.

În cadrul întâlnirii pe care trebuiau să o aibă cu cei de la Al-Ahli, Borcea şi Badea voiau să găsească o rezolvare pe cale amiabilă şi pentru acest litigiu.

Cum arabii n-au venit la tratative, „câinii“ nu mai sunt dispuşi să renunţe la niciun cent din cei 850.000 de euro pe care trebuiau să-i primească de la Al-Ahli! Dinamoviştii sunt siguri că la FIFA vor avea câştig de cauză, întrucât actele de transfer au fost semnate de ambele cluburi.

image

Nu renunţ la banii de pe transferul lui Cristea. Am depus actele la UEFA şi la FIFA şi mergem până în pânzele albe, pentru că avem dreptate.

image


Cristi Borcea
preşedinte executiv Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite