VIDEO O banală salată i-a "otrăvit" pe jucătorii ucraineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salată
Salată

O salată stricată servită la hotelul la care au fost cazaţi în Germania este cauza toxiinfecţiei alimentare care a îmbolnăvit zece jucători din lotul echipei de fotbal a Ucrainei, cu mai puţin de o săptămână înaintea debutului Euro 2012.

Leonid Mironov, medicul echipei Ucrainei, a afirmat că jucătorii "au resimţit efectele îmbolnăvirii după ce au mâncat o salată", înaintea meciului amical cu Turcia (0-2), de la Ingolstadt. Aleksandr Glivinski, purtătorul de cuvânt al echipei Ucrainei, a precizat că nu va exista o cercetare mai amănunţită a cauzelor, chiar dacă selecţionerul Oleg Blohin a declarat unei televiziuni din Ucraina că "ar putea fi o acţiune de sabotaj".

Glivinski a precizat că toţi jucătorii suferinzi şi-au revenit, iar întreg lotul de 23 de jucători va participa la şedinţa de pregătire de joi, cu patru zile înaintea debutului Ucrainei la competiţia pe care o găzduieşte alături de Polonia. Ucraina face parte din Grupa D, alături de Suedia, pe care o va întâlni în primul meci, pe 11 iunie, la Kiev, Franţa şi Anglia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite