„Nu e atmosfera bună, pentru că nu câştigăm!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duşan Uhrin jr a explicat, în exclusivitate pentru „Adevărul“, ce se întâmplă în vestiarul campioanei CFR Cluj. Antrenorul nu se simte ameninţat cu demiterea. Consilierul sportiv al clujenilor, Duşan Uhrin jr, susţine, însă, că situaţia nu este atât de gravă pe cât se spune, dar recunoaşte că atmosfera din lotul campioanei nu este plăcută.

CFR pare că stă pe un butoi cu pulbere, gata să explodeze. „Aşa se întâmplă când lipsesc rezultatele”,  ne-a mărturisit tehnicianul ceh.

Umilinţa de la Craiova, unde clujenii au pierdut fără drept de apel, scor 1-4, a pus mai multe paie pe foc la formaţia ardeleană. Jucătorii sunt nemulţumiţi de Uhrin jr, antrenorii s-au declarat supăraţi de randamentul dat de unii dintre fotbalişti iar conducătorii şi-au manifestat dezamăgirea faţă de modul în care se exprimă echipa pe teren.

„Avem probleme mari în apărare”

La toate astea, consilierul sportiv al CFR-ului, Duşan Uhrin are un singur răspuns: „Cum să fie lucrurile în ordine dacă nu avem rezultatele pe care ni le dorim? Ştiu că domnii Paszkany şi Mureşan au anumite aşteptări de la echipă. Şi eu am la fel. Este normal să ne dorim multe şi este la fel de normal ca acum atmosfera să nu fie bună pentru că nu avem rezultatele pe care trebuia să le avem”.

Cehul a explicat, sincer, cu ce probleme se confruntă: „Problema la echipă o constituie în momentul de faţă apărarea. Avem mari probleme în acest compartiment şi se vede. Ne lipsesc mult căpitanul Cadu, Tony, dar şi Gabi Mureşan. Acum avem o pauză destul de lungă şi vom putea pune toate lucrurile la punct”.

Tehnicianul spune că şefii din Gruia nu i-au reproşat remiza de pe teren propriu cu Rapid şi dezastrul de la Craiova: „Nu am vorbit deloc cu cei din conducere. Nu mi-au spus nimic. Am văzut în presă cum că mi s-ar fi dat un ultimatum, să bat Vasluiul, pentru a continua la Cluj. Nu este adevărat! Se speculează mult”.

Duşan Uhrin jr a vorbit şi despre gestul făcut de preşedintele Iuliu Mureşan, care a părăsit stadionul din Bănie, înainte să se termine meciul: „În mod sigur era supărat, dar nu cred că de asta a plecat. Din ce ştiu eu, dânsul avea o întâlnire foarte importantă, dar îţi dai seama că nu ştiu la ce oră era ea programată. Eu cred că de asta a plecat”.

„Mai avem şanse la titlu”

Fostul tehnician al Timişoarei ne-a mărturisit că nu a urmărit jocul adversarei din etapa viitoare: „Nu am văzut niciun meci al Vasluiului, dar am timp. Problema pentru noi o constituie jocul nostru, nu adversarul. Oricum, ne trebuie neapărat o victorie cu Vaslui, aşa cum trebuie să obţinem maximum de puncte din toate meciurile care ne-au rămas!”.

Uhrin jr spune că echipa sa are în continuare şanse la titlu:” Campionatul este lung şi e prematur să spunem că există o favorită. Sunt multe echipe care emit pretenţii şi se vor bate până la final pentru primul loc: Dinamo, Rapid, Steaua, Timişoara, Clujul”.

Uhrin jr a vrut să clarifice şi problema penalizărilor: „S-a tot vorbit că jucătorii primesc amenzi peste amenzi. Nu este adevărat. Nu sunt un om absurd. Dubarbier a primit amendă pentru acel cartonaş roşu pe care l-a încasat în urma unui gest total gratuit. Atât”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite