VIDEO Atletico Madrid şi-a lansat noul spot publicitar al sezonului 2010-2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca în fiecare an, clubul alb-roşu din capitala Spaniei propune un spot publicitar plin de umor, de grandoare şi de strălucire. În acest an, tema clipului sunt cele două titluri câştigate de Atleti în această vară: Europa League şi Supercupa Europei.

Proaspăta câştigătoare a Europa League şi a Supercupei Europei are, de ani de zile, cea mai interesantă campanie publicitară. În fiecare an, formaţia de pe Vicente Calderon lansează câte un spot publicitar, cu scopul de a-şi fideliza fanii şi a atrage alţii noi să se alăture familiei "Atleti". Mizând pe tradiţie, sentimente şi adesea autoironie, clipurile clubului madrilen sunt extrem de bine primite de public şi critici, fiind adesea nominalizate şi premiate la premii importante ale festivalurilor de publicitate.

În acest an, şefii clubului alb-roşu din capitala Spaniei au profitat din plin de titlurile câştigate de echipă, pentru noul spot publicitar anual. Un psiholog vorbeşte despre o problemă des întâlnită în Spania la finele lunii august: stresul post-vacaţional. Psihologul "remarcă" cu uimire că în acest an o "mulţime de oameni sunt nerăbdători să se întoarcă la serviciu". Această "mulţime" este alcătuită de fanii lui Atletico, nerăbdători să se mândrească în faţa colegilor cu performanţele propriei echipe.

Vezi VIDEO pe adevarul.es.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite