Început nebun de an în Primera Division

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lopez se bucură pentru golul decisiv (foto: AFP)
Lopez se bucură pentru golul decisiv (foto: AFP)

Atletico şi Valencia au câştigat cu goluri marcate în ultimele secunde de joc în timp ce „extratereştrii" de la Barcelona au cedat un punct pe teren propriu cu Villareal.

Atletico Madrid a reuşit o victorie uimitoare cu Sevilla, scor 2-1, în ultimele secvenţe de joc. Golul „de aur" a fost marcat de Antonio Lopez, cu capul, din interiorul careului, în urma unei lovituri libere. Deşi arbitrul indicase trei minute de prelungiri, golul lui Lopez a picat în ultimele secunde ale minutului 93, spre disperarea celor de la Sevilla.

Vezi video:

Într-un stil asemănător, tot cu capul, dar de această dată în urma unui atac rapid, Nicola Zigici a adus victoria pentru Valencia în întâlnirea cu Espanyol în minutul 92. Sârbul a plasat superb cu capul o centrare venită de pe partea dreaptă şi a a fost din nou decisiv pentru echipa sa, care a învins cu 1-0. Este pentru a doua oară în acest sezon când Zigici aduce cele trei puncte echipei sale, după ce a fost arhitectul victoriei cu Santander.

Vezi video:

Barcelona nu a început excelent anul, cu un egal pe teren propriu cu Villareal, echipă care a fost la un pas să plece cu toate cele trei puncte de pe Camp Nou. Arbitrul Gonzalez Vasquez a trecut cu vederea un fault evident în careu al lui Dani Alves şi Barca a scăpat de la prima înfrângere din acest sezon. Acest semieşec reprezintă o premieră pentru catalanii lui Pep Guardiola, care nu cedaseră niciun punct pe teren propriu în Primera. Pedro a deschis scorul în minutul 7, iar Villareal a restabilit egalitatea prin Fuster în minutul 50. Dacă Real Madrid câştigă astăzi în deplasare cu Osasuna, devine lider în Spania

Vezi video:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite