Cele mai aşteptate transferuri din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după terminarea Campionatului Mondial din Africa de Sud, mai multe cluburi europene au demarat discuţii pentru a se întări în apropierea debutului noului.

Sami Khedira e foarte aproape de Real Madrid, aşa cum mai sunt şi alţi doi jucători din echipa naţională a Germaniei: Schweinsteiger şi Mesut Ozil. Deşi până în prezent clubul din Madrid nu a anunţat nimic oficial, e foarte posibil ca măcar unul dintre cei trei fotbalişti amintiţi să evolueze în echipa lui Mourinho.

Şi Anglia e pregătită pentru transferuri. El Nino Torres, care a prins un tunreu final foarte slab, e tot mai curtat de Chelsea, în timp ce căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, se află încă pe lista lui Mourinho, la Real Madrid.

Didier Drogba pare că şi-a încheiat misiunea la Chelsea, pe el aşteptându-l un contract extraordinar de 20 de milioane de lire sterline pe sezon la Manchester City. Ivorianul, 32 de ani, se află aproape de finalul carierei, iar oferta de la City este un a dintre cele mai tentante de pe piaţă.

Transferuri deja confirmate:

Arne Friedrich (Hertha BSC - Wolfsburg)  2.000.000 Euro 
Simon Kjaer (US Palermo - Wolfsburg)  12.000.000 Euro 
Di Maria (Benfica - Real Madrid) 25.000.000 Euro
Yaya Toure (FC Barcelona - Manchester City) 30.000.000 Euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite