Arşavin, dărâmat după ratarea calificării la Cupa Mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rusul a declarat că momentan nimic nu îl poate consola din acest punct de vedere şi că s-a gândit deja să se lase de fotbal după ce Rusia a pierdut calificarea la CM din Africa de Sud în faţa Sloveniei.

„Sunt de neconsolat şi complet demoralizat după tot ce s-a întâmplat. Familia îmi spune să uit cât mai repede şi să mă concentrez pe problemele echipei de club, dar este mai uşor de zis decât de făcut. Nimic nu m-a putut revitaliza până în prezent" a declarat Andrei Arşavin, care a recunoscut că Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal, a încercat şi el să îl readucă în circuitul echipei, dar fără folos. „Când Arsene Wenger m-a întrebat în ce stare mă aflu, i-am spus sincer că nici nu mai vreau să joc fotbal. A vorbit mult cu mine, mi-a spus că trebuie să-mi concentrez atenţia pe jocul echipei, dar pur şi simplu asta mi se pare acum imposibil", a mai spus atacantul rus.

De altfe, „tunarii" se află într-o situaţie ingrată înainte derbyului londonez de azi, pe care Arsenal îl va disputa pe teren propriu în compania lui Chelsea, neputându-se baza pe mai mulţi jucători. Van Persie şi Betnder sunt accidentaţi iar Theo Walcott de-abia a revenit după o accidentare. Singura gură de oxigen din atacul lui Arsenal rămâne în aceste condiţii spaniolul Cesc Fabregas, care a marcat cinci goluri în ultimele şapte partide de pe „Emirates".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite