33 de arestări după o bătaie ca-n filme la Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
33 de arestări după o bătaie ca-n filme la Dinamo!
33 de arestări după o bătaie ca-n filme la Dinamo!

Nu meciul Dinamo-Zlatna, 5-0, a fost atracţia serii de joi în „Ştefan cel Mare”, ci evenimentele care s-au întâmplat după.

Suporterii roş-albilor stăteau la terasa din faţa arenei dinamoviste, când, deodată, au fost atacaţi de un grup mai numeros decât al lor, care a aruncat cu pietre în direcţia „câinilor”, reuşind să distrugă şi geamurile pub-ului.

Poliţia a intervenit la zece minute de la declanşarea scandalului. S-a lăsat cu 33 de arestări şi cu daune de câteva mii de euro pentru proprietarul terasei. Ultraşilor li se vor întocmi dosare penale pentru ultraj şi încăierare. Alte două persoane, în maşina cărora s-au găsit două cozi de topor, sunt cercetate pentru port de armă albă.

Baschetbalistul macedonean Tomcho Sokolov, 25 de ani, 2,05m, care evoluează pentru Dinamo, a căzut în mijlocul evenimentelor. „La acel restaurant avem asigurată masa. Eu tocmai venisem de la antrenament. Acolo erau cam 20 de suporteri ai echipei Dinamo. La un moment dat un grup cred de vreo 50 de persoane s-au apropiat şi au început să arunce cu tot ce le stătea în cale”, a povestit Sokolov.

„S-a aruncat cu sticle, cu scrumiere, cu mese. Am încercat să fug şi am fost lovit cu o scrumieră peste faţă. Nu am ripostat, ci doar am fugit mai departe”, îşi aminteşte baschetbalistul clipele de groază. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite