FOTBAL:Iancu:"Să-i plătim doar pe cei care arbitrează corect!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL:Iancu:"Să-i plătim doar pe cei care arbitrează corect!"
FOTBAL:Iancu:"Să-i plătim doar pe cei care arbitrează corect!"

De la Timişoara, Marian Iancu, a început deja războiul cu viitorul adeversar din Liga 1, CFR Cluj. Refuzul ardelenilor de a accepta arbitrii străini l-a scos din fire pe şeful bănăţenilor. Dincolo de duelul cu "ceferiştii", Iancu spune că ar fi bine ca arbitrii să-şi primescă baremul doar dacă arbitrează corect.

"Majoritatea celor care acceptă arbitrii români nu fac decât să băltocească prin întrecerea asta internă. Aceste echipe nu au nici un obiectiv şi nu au de ce să ceară arbitrii străini.

Aţi văzut cum Rapidul şi-a schimbat imediat perspectiva. CFR Cluj are o echipă bună şi ar putea să ne bată pe teren, nu au nevoie de arbitrii.

Banii pe care noi îi plătim pentru baremurile de arbitraj ar trebui să fie plătiţi numai celor care arbitrează bine. Nu înţeleg de unde vine această încăpăţinare cu arbitrii români. Vreau şi eu să am un meci liniştit. Am mai fost arbitrat de străini şi nu a fost nici un scandal. Cum a venit finala Cupei României, cum au apărut scandalurie", a spus Marian Iancu la GSPTV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite