FOTBAL: “Pinalti”:”Ceahlăul e mereu frustrată de arbitraje”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: “Pinalti”:”Ceahlăul e mereu frustrată de arbitraje”
FOTBAL: “Pinalti”:”Ceahlăul e mereu frustrată de arbitraje”

Gheorghe Ştefan, preşedintele onorific al Ceahlăului Piatra-Neamţ, crede că se doreşte retrogradarea echipei sale. “Pinalti” a dezvăluit faptul că formaţia moldavă este “vânată” sistematic de arbitrii trimişi de şeful CCA, Vasile Avram, cu scop précis la meciurile Ceahlăului.

 “Ceahlaul a fost mereu frustrată de arbitraje”, a spus Ştefan, nemulţumit de felul în care “fluieraşii” iau deciziile pe teren.

“Eu cunosc tertipurile, situaţia ca atare pentru Ceahlăul e clară. Cum am retrogradat şi in ultima etapă la Craiova, din cauza erorilor de arbitraj, aşa o putem face şi acum.

 Nu putem face faţă sistemului care se practică sub conducerea lui Vasile Avram. El are vină delegării arbitrilor şi observatorilor”, a mai precizat la Sport Total FM preşedintele onorifc al clubului din Piatra-Neamţ.

Referitor la situaţia de pe banca tehnică a  echipei sale, “Pinalti” a precizat:” Ştiam că este doar probabil să rămâne fără antrenori. Eu am avut o discuţie cu Florin Marin după meci şi le-am zis să găseasca o cale de a ieşi din criză. Ei au găsit: să îşi dea demisia”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite