Sondaj: Cel mai bun antrenor, Mourinho, campioană, Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi nu a trecut decât o etapă din ediţia 2010-2011 a Ligii BBVA, internauţii văd deja Barcelona campioană, pe Jose Mourinho cel mai bun antrenor din Primera şi pe David Villa principalul marcator al sezonului.

FC Barcelona va fi din nou campioana Spaniei, pentru a treia oară consecutiv, dacă ţinem cont de chestionarul lansat de Marca. Aproape jumătate din voturile internauţilor au mers pe mâna echipei lui Pep Guardiola, urmărită îndeaproape de Real Madrid.

95% din totalul votanţilor au mers pe mâna unuia din cei doi granzi, Real sau Barça. Actuala campioană în exerciţiu, Barcelona, a primit 48,8% din voturi, în timp ce "galacticii" lui Mourinho au fost văzuţi campioni de 45,5% din votanţi. La ani lumină distanţă vin şi celelalte "favorite", Atletico Madrid, actualul lider după ce a învins Sporting Gijon cu 4-0 aseară, cu 2,1% din voturi, Valencia, cu 1,6% şi Sevilla, cu 0,7% din voturi.

Mourinho, cel mai bun tehnician din Primera

Dacă la echipe, Barcelona şi-a luat partea leului, când vine vorba de antrenori, Mourinho iese câştigător. Portughezul, cu 42% din voturi îl depăşeşte pe Guardiola, pe care l-a eliminat din Liga Campionilor, şi care însumează doar 38%. Quique Sanchez Flores este al treilea în clasamentul antrenorilor, cu 5% din voturi, urmat de Unai Emery şi Michel, cu câte 3%.

Citeşte pe adevarul.es pe cine văd internauţii spanioli golgheterul actualei ediţii a Ligii BBVA spaniole

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite