Englezii s-au întors acasă cu capul plecat şi fără chiloţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentativa Angliei a revenit astăzi la Londra, după înfrângerea fără drept de apel suferit în faţa Germaniei (1-4), în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud.

Aeronava celor "Trei Lei" a aterizat pe aeroportul londonez Heathrow la ora 8,20 (ora României), feţele membrilor delegaţiei fiind sumbre la coborârea din aparat.

Mai citeşte:

Momente de la Cupa Mondială de Fotbal, din 1930 până azi

Fotbaliştii, majoritatea îmbrăcaţi în costumele oficiale de culoare gri, au fost întâmpinaţi doar de soţii, prietene şi copii, însă primirea se anunţa una mai degrabă glacială după eliminarea umilitoare de la CM 2010. Nici măcar un fan nu a venit la aeroport să-i aştepte pe Lampard şi compania.

Au rămas şi fără chiloţi

Cinci angajaţi ai unui hotel de lux din Phokeng au fost condamnaţi, duminică, la trei ani de închisoare şi la plata unei amenzi de 6.000 de ranzi (640 de euro), după ce au furat de la naţionala Angliei lenjerie intimă, bani şi diverse obiecte, informează Sky News.

Citeşte şi: Jucătorii Uruguayului, cu preşedintele la grătar (FOTO)

Jucătorii britanici, la sosirea în Londra (Foto The Sun)

image

Capello nu renunţă la naţionala Angliei

Jucătorii vor trebui, totodată, să răspundă numeroaselor întrebări legate de prestaţiile lor, în special selecţionerul Fabio Capello. Italianul a anunţat luni, în cursul unei conferinţe de presă în Africa de Sud, că va şti peste aproximativ două săptămâni dacă va fi menţinut sau nu în funcţie de către conducătorii Federaţiei engleze.

Blatter vrea să introducă proba video în arbitraj

"Am discutat cu Sir David Richards (directorul general al FA), care mi-a spus că are nevoie de două săptămâni pentru a lua o hotărâre. Eu i-am spus că vreau să rămân, iar decizia îi aparţine", a precizat Capello, al cărui contract cu englezii este valabil până în 2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite