LIVE PREMIER LEAGUE 14:45 Liverpool - Everton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steven Gerrard
Steven Gerrard

Şocul rundei în Premier League este Chelsea – Arsenal. Aflată pe prima poziţie a clasamentului, formaţia antrenată de Carlo Ancelotti a obţinut doar un punct etapa trecută pe terenul lui Hull City şi mai are doar două puncte avans faţă de Manchester United.

Arsenal vine după o înfrangere grea, 1-3 acasă cu Manchester United şi este la 6 puncte în spatele lui Chelsea, care a câştigat meciul tur cu 3-0 chiar pe Emirates.

Un meci interesant este şi Liverpool – Everton, derby-ul oraşului Liverpool.

„Cormoranii” vin după o serie de şase meciuri fără înfrângere în campionat şi pot urca, cel puţin pentru câteva ore, pe poziţia a patra a clasamentului, ocupată de Tottenham.

Echipa lui Rafa Benitez va trebui să se descurce însă fără Fernando Torres, Yossi Benayoun şi Glen Johnson, toţi accidentaţi. Cum Everton vine după o perioadă şi mai bună decât cea  a adversarei de mâine, de nouă meciuri nesimţind gustul amar al înfrângerii, se anunţă un veritabil „derby” englez.

La cel de-al 600-lea său meci ca antrenor, David Moyse speră totodată să spargă ghinionul lui Everton, care nu a mai câştigat de 11 ani pe „Anfield Road”. Un succes ar veni ca o gură de oxigen pentru „albaştrii”, care întâlnesc în următoarele etape în Anglia Chelsea, Manchester United şi Tottenhamm iar în Cupa UEFA îi aşteaptă dubla din „şaisprezecimi” cu Sporting Lisabona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite