Anelka, contract nou de 130.000 de Euro pe săptămână la Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul atacant al celor de la Real Madrid şi-a manifestat dorinţa de a rămâne pe "Stamford Bridge" până la sfârşitul carierei, aspect ce i-a determinat pe oficialii londonezilor să îi propună o nouă înţelegere.

„Sper să semnez un nou contract în curând. Sunt foarte fericit la Chelsea, am găsit aici o a doua casă. De când am plecat de la Real Madrid am încercat să găsesc o altă echipă mare şi am realizat acest lucru aici, unde am găsit mulţi jucători de mare valoare. Simt că joc cel mai bun fotbal al carierei mele şi vreau să continui să evoluez pentru Chelsea", a spus francezul, care mai are contract cu echipa londoneză până în vara anului 2011. Conform presei din insulă, oficialii lui echipei de pe "Stamford Bridge" vor să îi prelungească acestuia actualul contract, noua înţelegere urmând a-i aduce atacantului un venit săptămânal de circa 130.000 de Euro.

Anelka a marcat şase goluri în 16 meciuri oficiale pentru Chelsea în acest sezon, în campionat şi Liga Campionilor, pasând decisiv la alte trei reuşite ale „albaştrilor".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite