Andrei Cristea, după primele goluri la Karlsruher:" Sunt fericit că am marcat, dar trist că am pierdut"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Cristea a marcat o "dublă" pentru Karlsruher, în meciul pierdut pe teren propriu, scor 2-6 (1-0), în faţa liderului din 2.Bundesliga, Hertha Berlin.

Fotbalistul a mărturisit că a trecut de la agonie la extaz în timpul meciului pierdut cu 2-6."Am dat două goluri, dar am pierdut cu 6-2. Fotbalul din Germania este imprevizibil. Cred că ne-am relaxat puţin, am primit gol foarte repede şi, asta e!... Sunt bucuros că am dat două goluri în Germania, dar sunt trist că am pierdut acasă. Hertha e lider, a meritat victoria",a spus fostul atacant al lui Dinamo, la gsptv.

"În Germania, chiar şi în liga a doua, este un fotbal mult mai agresiv. Joc cu 20-30 de mii de spectatori la fiecare meci. Eu am venit şi am intrat direct în focuri, dar m-am pregătit bine. Am resimţit şocul, mi-a fost destul de greu. Acum sunt la nivel acceptabil. Karlsruher e o echipă destul de iubită şi puternică, sunt sigur că vor face o echipă puternică. Mă bucur că am schimbat ceva! În Germania e o altă mentalitate şi aveam nevoie de ceva nou", a mai declarat Andrei Cristea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite