Alibec, dorit la Verona de Mandorlini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alibec a jucat doar două partide pentru echipa mare a lui Inter
Alibec a jucat doar două partide pentru echipa mare a lui Inter

Denis Alibec e tot mai aproape de plecarea de la Inter. După ce, la finalul sezonului, s-a speculat că atacantul român de 20 de ani va fi împrumutat în Serie B, ştirea e tot mai aproape să se confirme.

Nu este vorba de Nocerina, echipa care şi l-a dorit la începutul verii, ci de Hellas Verona, formaţie pregătită de fostul antrenor al CFR-ului, Andrea Mandorlini. Conform gsp.ro, care citează site-ul FcInterNews, românul va fi împrumutat un sezon la gruparea din Serie B pentru a i se oferi ocazia să joace.

Atacantul de 20 de ani nu este singurul de pe lista lui Mandorlini, care îl mai cuprinde şi pe Felice Natalino, fotbalist format tot la echipa de juniori a Interului.

Danis Alibec semnase la începutul lunii iunie un contract pe 5 ani cu Inter, urmînd să primească 350.000 de euro pe sezon. Pe lîngă grupările din Serie B, Alibec a mai fost dorit în această vară şi de englezii de la Queens Park Rangers, grupare nou promovată în Premier League.

Pe la Hellas Verona a mai trecut şi Adrian Mutu. În 2000, "briliantul" s-a despărţit de Inter pentru a semna cu gruparea galben-albastră. A jucat două sezoane şi a marcat 16 goluri înainte de a se transfera la Parma.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite