Alibec va juca pentru Inter în meciul cu Al Hilal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alibec a impresionat în meciurile jucate la echipa a doua a clubului
Alibec a impresionat în meciurile jucate la echipa a doua a clubului

Internaţionalul român de juniori, Denis Alibec, va face parte din lotul pe care tehnicianul lui Internazionale Milano, Jose Mourinho, l-a convocat în vederea partidei de pregătire cu Al Hilal, programată sâmbătă, în Arabia Saudită.

Fostul atacant al Farului Constanţa, în vârstă de 18 ani, este unul dintre cei trei jucători de la „Primavera”, echipa de tineret a clubului, care au fost chemaţi să se pregătească în următoarea perioadă alături de prima echipă a Interului. Campioana ultimelor patru ediţii din Serie A va juca la Riad în compania echipei la care evoluează fostul stelist Mirel Rădoi. Alibec va juca alături de o parte dintre vedetele milanezilor, precum Cambiasso, Sneijder, Stankovici, Lucio sau Zanetti, chemaţi la acţiunea din Orientul Mijlociu.

Mourinho, cu ochii pe juniorul român
Denis Alibec se află la Inter Milano din vară fiind trimis la echipa de tineret a clubului pentru a căpăta eperienţă. După evoluţiile bune de la „Primavera” el a fost chemat la echipa mare la un meci amical pe care milanezii l-au jucat cu FC Vaduz, în luna noiembrie. Antrenorul Jose Mourinho l-a încurajat pe tânărul romîn înainte de meci.

„Mi-a spus să intru pe teren şi să arăt ce ştiu. La final m-a felicitat şi m-a sfătuit să continui să muncesc mai mult”, a spus atunci Alibec. Constănţeanul s-a remarcat în acel meci în care a dat două pase de gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite