Alibec a jucat din nou pentru Inter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul atacant român Denis Alibec a fost introdus din nou pe teren pentru Inter de antrenorul Rafa Benitez însă nerazzuri au cedat în deplasarea de la Roma, cu Lazio, scor 3-1. Ștefan Radu a fost integralist pentru Lazio.

Alibec a intrat în minutul 54 în locul lui Muntari, la scorul de 2-0 pentru Lazio, și s-a făcut remarcat în minutul 72 printr-o cursă solitară pe partea dreaptă care a fost blocată în extremis, în careu de către Biava.

Fundașul lazialilor a fost cel care a deschis cu noroc scorul după ce mingea respinsă de Cambiasso de pe linia porți, în urma unui corner din minutul 27, l-a lovit pe Biava și a intrat în poartă.

Lazio s-a desprins în minutul 52 prin Zarate, care a primit o pasă la excelentă în adâncime de la Flocari și l-a executat pe Castellazzi cu un lob.

Interul a sperat în revenire după golul lui Pandev din minutul 74, însă Cordoba a ratat o imensă ocazie câteva momente mai târziu. Hernanes a închis tabela cu o superbă lovitură liberă, Sneijder trecându-și în cont o bară în minutele de prelungire.

Ștefan Radu a fost integralist pentru Lazio și a avut din nou o evoluție solidă fiind notat cu 6,5 de către goal.com. Radu l-a avut adversar direct pe Biabiany și a fost rareori depășit de acesta. Românul a primit un cartonaș galben în minutul 83.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite