FOTBAL:Ciubotariu:"Am ales cu inima"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor al formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Liviu Ciobotariu, a declarat, joi, la prezentarea oficială, că vrea să continue cu succes munca depusă de Sorin Cârţu şi să se bată în continuare de la egal la egal cu echipele mari din campionatul intern

"Vreu să demonstrăm că suntem o grupare de tradiţie, să ne batem de la egal la egal cu echipele mari. Pentru mine este o provocare, un pas înainte. Avem ca oviectiv clasarea între locurile 6-10. Vreau să continuu ce a început Sorin Cârţu.

Dânsul este un antrenor valoros, cine vine după dânsul este obligat să facă aceleaşi lucruri bune. Am avut două oferte din Liga I, dar am ales să vin aici", a spus Ciobotariu.

Tehnicianul susţine că a ales oferta de la Târgu Jiu pentru că i-au fost îndeplinite toate condiţiile, dar şi din puncte de vedere sentimental, deoarece aici şi-a început cariera de jucător: "Este o echipă care joacă de mult timp împreună, este bine pregătită fizic, se apără bine, însă a avut neşansă în unele meciuri. Am ales şi cu inima, pentru că aici mi-am început cariera de jucător. Cu 6 luni înainte de Revoluţie am jucat la Pandurii. Multe lucruri nu voi schimba, dar pentru mine nu există primii 11, ci primii 22. Vreau unitate de grup. Mă interesează ca echipa să aibă mentalitate de învigător şi să joace toate meciurile la victorie".

Ciobotariu (38 de ani), care a semnat cu Pandurii un contract pe 2 ani şi jumătate, a fost până în prezent antrenorul divizionarei secunde CS Otopeni, pe care a şi reuşit să o promoveze în Liga I la finalul sezonului 2007-2008.

Pandurii Târgu Jiu a rămas fără antrenor principal în cursul zilei de miercuri, când Sorin Cârţu a solicitat rezilierea contractului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite