Cvitanich a fost împrumutat de Ajax la Pachuca!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dario Cvitanich (în picioare) va juca în Mexic, FOTO: EPA
Dario Cvitanich (în picioare) va juca în Mexic, FOTO: EPA

Atacantul va evolua sub formă de împrumut un an la echipa mexicană, care a anunţat pe site-ul oficial al clubului transferul său. Cvitanich a înscris 13 goluri pentru Ajax, dar nu se află în graţiile antrenorului Martin Jol.

Preşedintele clubului Pachuca, Jesus Martinez, a declarat pentru ziarul mexican Mural că s-a ajuns la o înţelegere cu Ajax pentru împrumutul atacantului de origine argentiniană. Totodată, site-ul oficial al echipei mexicane a anunţat azi transferul acestuia.

„Discuţiile s-au finalizat. Ce mai rămâne de făcut este să semnăm contractul cu jucătorul în Buenos Aires, dar deja ne ocupăm de acest aspect" a spus Martinez.

„Suntem încântaţi că transferul lui Dario Cvitanich de la Ajax s-a concretizat. Sperăm să devină un jucător important pentru noi" a declarat pentru site-ul clubului şi directorul tehnic, Guillermo Rivarola.

În vârstă de 25 de ani, Cvitanich s-a născut în Argentina dar deţine şi paşaport croat. A petrecut cinci ani la Banfield, înainte de a semna cu Ajax în 2008. Pentru lăncieri, el a marcat de 13 ori în 24 de partide oficiale, dar odată cu sosirea pe Amsterdam Arena a lui Marko Pantelici, a căzut în dizgraţiile antrenorului Martin Jol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite