Fost golgheter în Bundesliga, vedetă în liga a 6a germană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul brazilian în vârstă de 36 de ani, Ailton, s-a transferat, luni, din postura de jucător liber de contract, la formaţia din al şaselea eşalon fotbalistic german, Bayer 05 Uerdingen, cu care a parafat o înţelegere valabilă 10 luni.

"Proiectul conducerii mi se pare interesant şi atractiv. Vreau să ajut clubul să-şi îndeplinească obiectivele din acest sezon, iar apoi voi decide ce voi face în continuare", a spus fostul vârf al lui Werder Bremen şi Schalke 04.

Preşedintele lui Uerdingen, Agissilaos Kourkoudialos, a anunţat că odată cu transferul lui Ailton, echipa sa va avea ca obiectiv promovarea în eşaloanele superioare: "Toată lumea a crezut că este o glumă când mi-am exprimat dorinţa de a-l legitima pe Ailton. Vreau ca în următorii doi ani să obţinem două promovării succesive".

Atacantul brazilian, care în cariera sa a trecut pe la 17 echipe, a marcat 106 goluri în 219 meciuri în prima ligă germană, al cărei golgheter a fost în sezonul 2003-2004, când a câştigat eventul cu Werder Bremen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite