Mihajlovici: "Dacă va rămâne la Fiorentina, Mutu va fi foarte util"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Fiorentina, Sinişa Mihajlovici, a declarat că îi pare rău pentru atacantul Adrian Mutu, care este suspendat pentru dopaj, însă a precizat că românul va fi foarte util dacă va rămâne la gruparea din Serie A, informează violanews.com.

"Îmi pare rău pentru Adrian, dar dacă va rămâne la Fiorentina, el va fi foarte util", a spus Mihajlovici.

Adrian Mutu este susţinut şi de coechipierii săi şi de conducerea clubului. "Mutu traversează o perioadă care nu este uşoară, de aceea suntem alături de el. Forţa sa se va vedea în zilele următoare", a declarat administratorul delegat Sandro Mencucci.

Mutu a obţinut însă, joi, "o victorie parţială" în faţa grupării Fiorentina, conform presei italiene, cazul în care clubul a cerut reducerea salariului său fiind amânat.

Tot joi, Adrian Mutu a efectuat alături de coechipierii săi şi de Mihajlovici primul antrenament din cadrul stagiului de pregătire din Cortina d'Ampezzo. La această şedinţă de pregătire, la care au asistat aproximativ o sută de spectatori, Mutu şi Mihajlovici au schimbat pase, după care au trecut la lovituri libere, ei arătând că au uitat de conflictul pe care l-au avut în trecut. "Semn că nu se ştie dacă şi cât va dura relaţia lor de lucru, dar cu siguranţă a apărut o încredere reciprocă", notează violanews.com, care prezintă şi o fotografie cu Mutu privind către Mihajlovici şi părând că îi zâmbeşte.

Sinişa Mihajlovici a avut în 2003, pe vremea când era jucător la formaţia Lazio, un incident cu Mutu, care îmbrăca pe atunci tricoul echipei Chelsea Londra. Fostul internaţional sârb l-a scuipat pe atacantul român într-un meci Lazio-Chelsea din Liga Campionilor, fiind suspendat pentru opt meciuri.

Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie. Atacantul român mai are contract cu Fiorentina până în 2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite