Mihajlovici, sfătuit să-l ţină pe Mutu la Fiorentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Carlo Mazzone a declarat, într-un interviu acordat site-ului violanews.com, că îl sfătuieşte pe Sinişa Mihajlovici, care e dat ca favorit pentru a-l înlocui pe Cesare Pandelli pe banca tehnică a Fiorentinei, să-l păstreze pe Adrian Mutu la echipa din Florenţa.

"Îl sfătuiesc pe Sinişa să-l ţină la Fiorentina, un jucător precum Mutu nu se poate înlocui. Sunt sigur că Mihajlovici va da o nouă energie grupului care e puţin demoralizat după un sezon nereuşit şi după plecarea lui Prandelli", a precizat veteranul antrenor italian, în vârstă de 73 de ani.

Carlo Mazzone l-a antrenat pe Mihajlovici în sezonul 1992-1993, atunci când cei doi erau la AS Roma, iar pentru fostul jucător sârb reprezenta prima experienţă în fotbalul italian

Antrenorul echipei AC Fiorentina, Cesare Prandelli, a semnat, săptămâna trecută, un contract pe patru ani cu Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) şi va prelua echipa naţională a Italiei după turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Potrivit presei italiene, fostul tehnician al echipei Bologna, Sinişa Mihajlovici, este favorit să preia conducerea tehnică a echipei AC Fiorentina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite