Mihajlovic: ”Mutu va juca rolul lui Totti”. Românul e titular azi cu Cagliari!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Sinisa Mihajlovic l-a anunțat titular pe Adrian Mutu în această după amiază în meciul dintre Fioretina și Cagliari. Tehnicianul florentinilor a declarat că Mutu va fi noul Totti.

"Mutu va juca pe postul de mijlocaș ofensiv, însă unul atipic. Să zicem că va juca rolul lui Totti. Și sperăm să reușească goluri la fel de spectaculoase ca Francesco", a spus Mihajlovic pentru violanews.com

"Este adevărat că lui Mutu îi lipsește golul, însă nu trebuie să facă o obsesie din asta. El trebuie să se simtă confortabil și calm pe teren și să joace pentru echipă. Golul va veni atunci când se va aștepta mai puțin", a mai spus antrenorul Fiorentinei. Mutu nu a mai marcat pentru formația viola din luna ianuarie a acestui an când a reușit o dublă în meciul de cupă cu Lazio.

Mihajlovic are probleme serioase de efectiv, în special în defensivă acolo unde Kroldrup, Felipe și Gianluca Comotto sunt toți suspendați în urma cumulului de cartonașe. Alți cinci jucători din lot sunt accidentați, în frunte cu Gilardino.

Cu mulți jucători noi printre titulari, Mihajlovic este circumspect înaintea partide de azi. "Nu trebuie să ne așteptăm la foarte multe având în vedere că lucrăm în această formulă de doar trei zile", a spus sârbul.

Fiorentina a obținut o singură victorie în ultimele patru meciuri și este pe locul 14 la doar patru puncte de primul loc retrogradabil.

Cagliari în schimb vine după trei victorii consecutive. Sosirea lui Roberto Donadoni pe bancă a schimbat complet fața echipei care în etapa precedentă a învins Lecce cu 3-2.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite