Mihajlovici: "Mutu va fi în teren duminică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Fiorentinei, Sinişa Mihajlovici, a declarat, marţi seară, după victoria din Cupa Italiei cu Empoli, scor 1-0, că atacantul Adrian Mutu va fi în teren duminică, la meciul cu echipa Catania, însă încă nu a decis dacă românul va fi titular.

"Am discutat cu Adrian, e liniştit, se antrenează bine şi e concentrat. Sigur va fi în teren duminică, vom vedea dacă va fi titular sau va intra pe parcursul meciului , pentru că nu are meciuri şi nu a mai jucat de zece luni", a declarat Mihajlovici.

Adrian Mutu este suspendat până vineri, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an, revenirea sa fiind prevăzută pentru duminică, în partida Catania - Fiorentina.

Însă, prezenţa atacantului în teren este incertă după ce, în weekendul trecut, Mutu a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei , bărbatul lovit de român urmând să aibă nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. În momentul în care Poliţia a ajuns la locul incidentului, Adrian Mutu nu se mai afla acolo. Chelnerul în vârstă de 28 de ani din Kosovo a prezentat o plângere împotriva lui Adrian Mutu. Tânărul, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite