Avocatul lui Mutu confirmă: „Acceptăm reducerea salariului cu 50%“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul de arbitraj al Ligii din Italia a acceptat cererea Fiorentinei de a-i reduce salariul românului după suspendare în cazul "sibutramina".

UPDATE Paolo Rodella, avocatul lui Mutu, a declarat, astăzi, la RadioBlu, că este de acord cu decizia de reducere cu 50 la sută a salariului fotbalistului în perioada suspendării pentru dopaj.

„Confirm reducerea cu 50 la sută a salariului lui Adrian în cele nouă luni de suspendare, dar în acest moment nu am citit cele 11 pagini cu motivarea. Decizia este mulţumitoare, pentru că Fiorentina ceruse suspendarea întregului salariu pentru perioada în cauză. Adrian şi-a primit salariul până în martie şi o parte din aprilie, apoi nu a mai încasat niciun ban în aşteptarea sentinţei. Este o veste bună pentru Mutu într-un moment dificil“, a spus Rodella, conform Mediafax.

Adrian Mutu nu mai scapă de probleme. La trei zile după ce a bătut un chelner albanez, "Brilianul" a mai primit o veste proastă. Liga Profesionistă din Italia a acceptat ca salariul românului să fie redus la jumătate pe perioada în care a fost suspendat în cazul "sibutramina", informează "Gazzetta dello Sport". Adică nouă luni. La Fiorentina, Mutu are un salariu de două milioane de euro pe sezon, atsfel că va pierde 750.000 de euro.

În altă ordin de idei, directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, a declarat că atacantul Adrian Mutu va reveni pe teren la meciul de duminică, în compania formaţiei Catania, informează violanews.com.


"Mutu va reveni duminică în meciul cu echipa Catania. Nici nu s-a pus problema altfel", a afirmat Corvino, la prezentarea unei cărţti despre Fiorentina scrisă de Riccardo Galli.

Adrian Mutu este suspendat până pe data de 29 octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an, revenirea sa fiind prevăzută pentru duminică, în partida Catania - Fiorentina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite