„Du-te acasă, trădătorule!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Beckham a fost huiduit şi insultat de suporterii lui LA Galaxy în timpul amicalului cu AC Milan (2-2). Internaţionalul englez a fost la un pas de a se lua la bătaie cu unul dintre fanii americani care-l apostrofau din tribune.

Meciul dintre LA Galaxy şi AC Milan a depăşit prin intensitate graniţele unui simplu amical. La Los Angeles se întorcea David Beckham, cel care a fentat o jumătate de sezon în MLS, alegând în luna martie să-şi prelungească împrumutul în curtea “diavolilor” milanezi.

 “Du-te acasă, trădătorule!”, „23, respingător!” (trimitere la numărul de pe tricoul lui Becks), au fost câteva dintre bannerele cu care a fost întâmpinat cel mai bine plătit jucător din liga nord-americană de fotbal. „Nu sunt dezamăgit, nu poţi fi iubit de toată lumea”, le-a răspuns Beckham suporterilor după meci.

În realitate, britanicul a digerat cu greu primirea rece de care a avut parte. Sugestiv a fost episodul petrecut la pauză, când Beckham a intrat în dialog cu unul dintre spectatori. „Ce vrei de la mine? Calmează-te!”, a reacţionat mijlocaşul, timp în care fanul american a încercat în zadar să treacă de forţele de securitate şi să-şi facă singur dreptate.

La rândul său, Beckham, coautor la ambele goluri marcate de Galaxy, a fost calmat de foştii săi colegi, Ronaldinho şi Nesta. În noiembrie, la sfârşitul sezonului din America, David va face cale întoarsă în Europa, ori la AC Milan, ori în Premier League, la Tottenham sau Chelsea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite