La Zurich se scrie "Hai România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elveţienii vor să demonstreze că ştiu cum se organizează un turneu final de cinci stele. Reprezentanţii "ţării cantoanelor" s-au dat peste cap să iasă totul ca la carte şi să fie

Elveţienii vor să demonstreze că ştiu cum se organizează un turneu final de cinci stele.

Reprezentanţii "ţării cantoanelor" s-au dat peste cap să iasă totul ca la carte şi să fie pregătiţi sută la sută atunci când se va auzi primul fluier al lui Euro 2008. Au gândit fiecare lucru până la cel mai mic detaliu.

Aşa se face că totul în Elveţia are legătură cu cel mai important eveniment sportiv din această perioadă. Nu ai cum să nu intri în atmosfera de spectacol şi fotbal.

Cum pui piciorul pe tărâm elveţian te "lovesc" imagini, panouri, reclame, steaguri şi afişe care atrag atenţia vizitatorului că este pe cale să pătrundă într-o lume dedicată, cel puţin pentru trei săptămâni, sportului-rege.

Aeroportul din Zurich, oraş în care naţionala României va disputa primele două meciuri de la Euro, contra Franţei şi Italiei, este decorat special pentru Campionatul European.

Încurajări în limbile celor 16 naţiuni participante, panouri uriaşe pe care sunt imprimate logo-urile turneului final şi diferiţi termeni fotbalistici în cele 16 limbi.

Se zboară mult noaptea

Pentru a asigura cum se cuvine traficul aerian, elveţienii au cerut suplimentarea zborurilor pe perioada campionatului, astfel încât fanii din întreaga lume pot beneficia de 280 de zboruri în plus faţă de numărul obişnuit al acestora. Majoritatea vor fi programate noaptea, în intervalul orar 12.00-2.30, şi sunt introduse pentru a-i ajuta pe iubitorii fotbalului să se deplaseze mai uşor dintr-un oraş în altul sau dintr-o ţară în alta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite