Zlatan e acum milanist convins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici
Zlatan Ibrahimovici

Zlatan Ibrahimovici continuă seria declaraţiilor îndrăzneţe! După ce în urmă cu câteva luni s-a luat de fostul mare tehnician italian pentru că acesta făcuse o glumă la adresa sa, suedezul s-a luat acum şi de fostul coechipier de la Inter Milano, fundaşul Marco Materazzi. Cel care a început scandalul a fost italianul, care a spus, ironic, că titlul de campioană a europei cucerit de nerrazzuri în acest an se datorează şi inefic

"Materazzi vorbeşte un pic cam mult despre mine, la fel cum o face şi Massimo Moratti. Se vede că sunt încă mult prea important pentru ei. Eu nu spun nimic despre niciunul, asta demonstrează că nu mai reprezintă nimic pentru mine".

Ibrahimovici (29 de ani) a mai dat, în acelaşi interviu acordat Sky Italia, o altă declaraţie cel puţin surprinzătoare pentru un om care a trecut în carieră pe la mai multe echipe, potrivit prosport:

"De când am ajuns la Milan, m-am îndrăgostit de atmosfera de aici şi mi-am dat seama că acesta este clubul unde vreau să îmi închei cariera. În tricoul rosso-nerro pot câştiga totul. Nu e adevărat că s-a creat o Ibra-dependenţă, aici fiecare dintre noi depinde în măsură egală de ceilalţi coechipieri".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite