Suedezul Ibrahimovici anunţă revenirea în naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici a anunţat că revine în selecţionata de fotbal a ţării sale, după ce renunţase la cariera internaţională la sfârşitul anului 2009.

''După ultimul meci din calificări (pierdut în faţa Danemarcei în octombrie 2009), am avut impresia că mi-am pierdut motivarea. Şi atunci am decis că ar fi mai bine să mă retrag'', a declarat jucătorul Barcelonei într-o conferinţă de presă.

''Dar, aşa cum am spus întotdeauna, sunt mândru să joc în echipa naţională. Deci, se poate conta pe mine pentru următorul meci al echipei naţionale'', a adăugat jucătorul, avându-l alături pe selecţionerul suedez Erik Hamren.

''Antrenorul a ştiut să-mi trezească motivarea. El are aceeaşi mentalitate ca şi mine şi este cel care mi-a promis o medalie'', a adăugat râzând Ibrahimovici în faţa ziariştilor.

''Este excelent că el a luat această decizie. Un Zlatan motivat valorează aur pentru selecţionata suedeză. Este unul din cei mai buni jucători din lume'', a spus la rândul său selecţionerul Erik Hamren.

Ibrahimovici va fi căpitanul echipei împreună cu coechipierul său Anders Svensson. ''Noi avem doi căpitani'', a spus selecţionerul, care îi ceruse atacantului să dea un răspuns înainte de luna august.

Cu 22 de goluri în 62 de selecţii, Zlatan Ibrahimovici (28 ani) este vedeta incontestabilă a naţionalei suedeze, care a ratat calificarea la Mondialul-2010 din Africa de Sud.

Potrivit presei spaniole şi italiene, atacantul ar putea părăsi FC Barcelona pentru a se întoarce în Italia, unde a jucat deja pentru Juventus Torino şi Inter Milano.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite