Bonetti: „Zicu este patrimoniu naţional“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bonetti: „Zicu este patrimoniu naţional“
Bonetti: „Zicu este patrimoniu naţional“

Antrenorul vrea să-l propulseze din nou la naţională. Italianul a avut o discuţie cu şefii săi în care i s-a explicat că trebuie să îi ofere încredere fotbalistului de 26 de ani deoarece şi echipa naţională are nevoie de el.

Zicu a avut o evoluţie remarcabilă joi seara, contra modestei divizionarei C, Zlatna, iar calităţile sale i-au smuls lui Dario Bonetti o declaraţie admirativă: „Ianis este un patrimoniu naţional, un mare fotbalist. Vom face tot posibilul să-l recuperăm. L-au mai criticat fanii, dar e normal atunci când nu-ţi iese jocul”.

În replică, fotbalistul a afirmat că singura lui preocupare este fotbalul. „Acest gol mă va ajuta foarte mult în viitor, dar sunt deranjat că nu sunt ajutat şi de suporteri. Îmi doresc să fie bine la Dinamo şi toată echipa să fie susţinută de fani. Tot ce vreau este ca susţinătorii noştri să fie mulţumiţi. Antrenorul este alături de mine şi doresc să-i mulţumesc pentru asta”, a spus Zicu, care are probleme mari în viaţa personală. Mama sa suferă de o maladie gravă, iar fotbalistul se află şi în divorţ cu soţia sa.  Pe 11 noiembrie are prima înfăţişare în procesul intentat de soţia sa, Mihaela Tudor, fostă Miss Bikini.

Deşi n-a asistat la partida cu Zlatna, din Cupă, Cristi Borcea a fost la curent cu tot ce s-a întîmplat în Ştefan cel Mare. El l-a contrazis ironic pe Vasile Turcu, cel care afirmase că divizionara C este o formaţie de desculţi. ”Este opinia lui şi sunt sigur că n-a gândit când a făcut această afirmaţie. Respectăm această echipă iar dacă vom lua campionatul o să mergem să jucăm un meci amical acolo, pentru că suntem datori faţă de suporterii din Zlatna”, a declarat Borcea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite