Zicu: "Şi Fabregas este rezervă, nu doar eu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zicu a fost premiat de bulgari după cele doua goluri reuşite cu Montana. Fostul atacant al Timişoarei a fost în centrul unui scandal după ce a părăsit banca lui ŢSKA fără a-şi saluta antrenorul, la meciul cu Plovdiv. Zicu spune că nu este certat cu antrenorul şi că nu intenţionează să plece de la Sofia.

"Le mulţumesc colegilor, pentru că fără ajutorul lor nu primeam acest premiu. Nu e adevărat că sunt supărat cu Radukanov. Frabregas, care a fost adus de Barcelona pentru 40 de milioane, este rezervă. Am fost supărat la meciul cu Plovdiv pentru că arbitrul mi-a anulat golul. Foarte multe echipe au jucători buni care stau pe bancă. Nu mă gândesc decât să câştig titlul", spune Zicu pentru presa din Bulgaria.

"România, ca şi Bulgaria, are echipe puternice şi echipe mici. Să compari cele două campionate este dificil. Acum sunt mult echipe româneşti care joacă în Europa, iar Bulgaria nu are. Dar şi România a avut ani în care nu avea nicio echipă în cupele europene", a declarat Zicu, potrivit prosport.

Zicu este al doilea golgheter al Bulgariei, cu patru goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite