Zero şanse pentru Mutu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zero şanse pentru Mutu!
Zero şanse pentru Mutu!

Judecătorii de la Tribunalul Federal Elveţian vor intra în vacanţă, astfel că situaţia neclară a lui Mutu se va prelungi cel puţin până la mijlocul lunii septembrie.

Meciul decisiv cu Franţa se apropie, iar Răzvan Lucescu spera să aibă toţi jucătorii în cea mai bună formă fizică şi psihică la data de 5 septembrie.

Exista o mică speranţă chiar şi în cazul lui Mutu, dacă Tribunalul Federal Elveţian ar fi analizat apelul la decizia TAS în termenul legal de 30 de zile.

Nu se va întâmpla aşa, pentru că programul judecătorilor de la Curtea Supremă elveţiană ţine cont şi de vacanţa de vară. Acel “ferragosto” cum spun italienii, programat la mijlocul lunii august. Astfel, la meciul cu Franţa de la Paris este imposibil să vedem un Mutu la capacitate maximă.

„Nimeni nu a câştigat apelul!“

„Îmi voi apăra drepturile pe toate căile posibile”, a anunţat Adrian Mutu, obligat să plătească 17 milioane de euro. Primul său demers, la Tribunalul Federal, a fost pus la îndoială chiar de preşedintele TAS, forul care a confirmat amenda usturătoare a “Briliantului”.

„Până acum, în alte 50 de cazuri, toate apelurile au fost respinse. Cu o singură excepţie, din cauza unui detaliu de formă”, a spus Mino Auletta. Descurajant pentru Adrian Mutu!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite