Zenit a câştigat pentru a doua oară consecutiv titlul în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luciano Spalletti
Luciano Spalletti

Echipa Zenit Sankt Petersburg, antrenată de italianul Luciano Spalletti, a câştigat, sâmbătă, pentru a doua oară consecutiv şi pentru a treia oară în istoria sa titlul de campioană în Rusia, informează site-ul oficial al UEFA.

Zenit a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Dinamo Moscova, ocupanta locului secund în clasament. Cu trei etape înainte de finalul play-off-ului, Zenit a acumulat 84 de puncte şi nu mai poate fi ajunsă de următoarele clasate, Dinamo Moscova şi ŢSKA Moscova, ambele cu câte 69 de puncte. În urma acestui succes, Zenit Sankt Petersburg şi-a asigurat participarea în faza grupelor Ligii Campionilor în sezonul viitor.

Gruparea rusă se află la al patrulea trofeu cu Luciano Spalletti pe banca tehnică, după câştigarea campionatului şi a Cupei în 2010, precum şi a Supercupei Rusiei în actualul sezon. "Am obţinut un rezultat extraordinar. Am reuşit să ne distanţă faţă de adversarele noastre, ŢSKA Moscova, Spartak Moscova şi Rubin Kazan, toate echipe foarte puternice. Am dat tot ce am avut mai bun pentru a câştiga acest titlu", a declarat Spalletti.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite