VIDEO Zenga, doborât de o petardă în Arabia Saudită! Vezi alte acte de huliganism!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Walter Zenga, Tehnicianul celor de la Al-Nasr Riad, echipă la care evoluează Ovidiu Petre şi Răzvan Cociş, a fost doborât de o petardă care a explodat chiar lângă el!

Când Al-Nasr a marcat pentru 2-1 în meciul cu Al-Taawon (trupa lui Gigi Mulţescu), Zenga a fost atacat, având nevoie de ajutorul medicilor pentru a putea continua partida. Scorul final al meciului a fost 2-2.

Şi Dida a păţit la fel

Cazul nu este singular în lume. De-a lungul timpului, mai multe astfel de episoade au avut loc în fotbalul internaţional. În urmă cu trei ani, portarul lui AC Milan, Dida, a fost lovit de o petardă aruncată de fanii rivalei de moarte, Inter.

Cazul "Bricheta" e cel mai celebru

În România, cel mai cunoscut caz în care un oficial a fost lovit de un obiect în tribună s-a petrecut la derby-ul Rapid - Steaua, din 2008, fanii "feroviarilor"fiind recunoscuţi drept cei mai duri. Giuleştenii au pierdut la masa verde un meci cu Steaua, scor 3-0, după ce un fan l-a lovit în timpul meciului cu o brichetă în cap pe "centralul" Deaconu. Rapidiştii copnduceau cu 1-0, iar scandalul "Bricheta" a devenit celebru.

MM Stoica a fost scuipat în Giuleşti

Preşedintele Unirii Urziceni, MM Stoica, a avut mereu parte de o primire ostilă în Giuleşti. Cum bancile de rezerze sunt aşezate în imediata apropiere a tribune oficiale, MM Stoica a plecat de fiecare dată din Giuleşti scuipat şi înjurat. Fostul conducător din Ghencea a fost foarte aproape să fie şi bătut serios de un oficial, după ce Nicolae Manea i-a tras o palmă peste faţă.

Taher a fost lovit cu pietre în cap!

Tot în faţa tribunei oficiale în urmă cu două sezoane, omul de afaceri Fathi Taher plecea lovit! Suporterii rapidişti au făcut scandal, supăraţi că echipa favorită a încheiat doar la egalitate, scor 1-1, returul cu Wolfsburg, şi astfel rata calificarea în grupele Cupei UEFA. Taher era la acea vreme investitor, iar în încercarea de a dialoga cu fanii, Taher s-a trezit lovit cu sticle şi pietre.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite