Zece suporteri s-au ales cu interdicţie pe stadioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galeria Stelei s-a războit cu jandarmii şi cu firma de pază a lui Zmărăndescu, zece persoane primind interdicţie de a mai intra pe stadion. Conflictul din Ghencea a început chiar în

Galeria Stelei s-a războit cu jandarmii şi cu firma de pază a lui Zmărăndescu, zece persoane primind interdicţie de a mai intra pe stadion.

Conflictul din Ghencea a început chiar în primele minute ale partidei Steaua-FC Timişoara. Din cauza unor torţe aprinse la Peluza Nord şi a unor bannere anti-Becali, câţiva membri ai firmei Zmărăndescu Security au intrat în peluză. Fapt nemaiîntâlnit de la detronarea lui Jean Pavel din postura de lider al galeriei, fanii au sărit la gâtul luptătorilor, chiar şi Zmărăndescu primind un pumn.

În urma ciocnirilor, un suporter a leşinat, fiind dus pe braţe la salvare, iar câţiva s-au ales cu contuzii. Peluza Sud s-a coalizat imediat cu cei de la Nord ieşind de pe stadion în timp ce şi alţi spectatori  îl huiduiau pe Gigi Becali.

După pauză, incidentele au continuat în parcarea de la tribuna oficială şi în faţa stadionului, unde s-au dus adevărate lupte de stradă cu forţele de ordine. Mai multe maşini au fost vandalizate.

După un conflict cu fanii care nu s-a mai întâmplat de aproape doi ani, de când aceştia au asediat vestiarul şi sediul de la Marriott, jandarmii au reuşit să disperseze turbulenţii. Zece persoane au primit inderdicţie pe stadioane, 9 pe un an şi una pe 6 luni, amenzile acestora fiind de 4.600 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite