Zbor cu peripeţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia Stelei a aterizat ieri cu 40 de minute mai târziu pe aeroportul din Lyon, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Antrenorul lui Olympique Lyon, Claude Puel, nu crede că victoria din tur este un avantaj psihologic pentru echipa sa.

Tehnicianul francez Claude Puel a fost de părere că meciul din această seară nu este decisiv, întrucât calificarea dincolo de grupa Ligii Campionilor se va juca până în ultima etapă a grupei F.

“Meciul cu Steaua nu este decisiv, este la fel de important cum au fost şi cele de până acum. Trebuie să conştientizăm faptul că accederea în optimi se poate juca până în ultimul meci”, a declarat Puel în presa din Hexagon.

Antrenorul a avut un trimis special care a urmărit partida disputată de Steaua în marele derby cu Dinamo.

“Bruno Genesio a văzut meciul Stelei cu Dinamo, iar Steaua merita să câştige. Venirea unui nou antrenor a adus o altă dinamică, plus că românii au avut o zi de odihnă în plus, ceea ce contează.

Nu cred că victoria de la Bucureşti poate fi un avantaj psihologic pentru noi. La 0-2 nu ne-am panicat, ştiam că se poate şi apoi nu aveam dreptul să renunţăm. Eu zic că nu avem cum să câştigăm Liga Campionilor în acest sezon”, a adăugat Puel.

Mijlocaşul brazilian Juninho Pernambucano este convins că miercuri echipa sa va repeta succesul de la Bucureşti.
“Avem capacitatea de a bate orice echipă, chiar şi să revenim ca în meciuri precum cel de la Bucureşti, unde am fost conduşi cu 2-0 şi 3-2. Ştim însă că Liga Campionilor este neiertătoare şi dacă nu eşti pregătit în orice moment, plăteşti”, a afirmat fotbalistul.

Au aterizat cu întârziere la Lyon

Olympique Lyon se află în faţa celei de-al 78-lea meci în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi.
Până acum francezii au obţinut 38 de victorii. Steaua este la două goluri de cota 300 marcate în cupele europene de-a lungul timpului.

Delegaţia stelistă a aterizat la Lyon cu o întârziere de aproximativ 40 de minute, cauzată de condiţiile meteorologice. Şi plecarea a fost cu peripeţii, deoarece autocarul echipei a ajuns aproape de ora de decolare din cauza traficului.

Ei au avut programat antrenamentul oficial de la ora 21.15, ora României. Din lotul Stelei nu fac parte mijlocaşul Ovidiu Petre şi fundaşul nigerian Ifeanyi Emeghara, ambii acuzând probleme medicale. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite