FOTBAL: Zaccheroni l-a înţepat pe Mourinho

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Zaccheroni l-a înţepat pe Mourinho
FOTBAL: Zaccheroni l-a înţepat pe Mourinho

Fostul tehnician al lui Internazionale, Alberto Zaccheroni, spune că Jose Mourinho nu acceptă nicio critică la adresa sa şi s-ar fi simţit bine în perioada când Italia era condusă de Benito Mussolini, informează presa italiană.

Conflictul dintre cei doi a apărut după ce Zaccheroni a spus că Inter nu a avut atitudinea necesară în meciul cu FC Barcelona, iar Mourinho a declarat într-o conferinţă de presă susţinută sâmbătă că nu acceptă sfaturi de la cineva care este recunoscut doar pentru că a pierdut un meci cu Arsenal disputat pe teren propriu cu 1-5.

"Pur şi simplu mi-am spus părerea despre meciul Inter-Barcelona, nu despre Inter-Arsenal. Niciodată nu mi-am criticat colegii, dar de acum nu va mai fi o problemă. Voi spune că Inter joacă mereu incredibil de bine, pentru a nu mai risca să fiu criticat pentru rezultatul unui singur meci", a spus Zaccheroni.

"Având în vedere cum se comportă Mourinho, el ar fi fost fericit în Italia de acum 80 de ani, când plebiscitul era considerat normal. Nu înţeleg de ce o simplă părere a cuiva îi provoacă o reacţie isterică", a adăugat acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite