FOTBAL: Yüksel Yeşilova - "Fener trebuie să atace în Ghencea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Yüksel Yeşilova - "Fener trebuie să atace în Ghencea"
FOTBAL: Yüksel Yeşilova - "Fener trebuie să atace în Ghencea"

Fostul preparator fizic al roş-albaştrilor, Yüksel Yeşilova, a făcut o radiografie a meciului Steaua-Fener în cotidianul turc FANATIK.

"Fenerbahce nu trebuie să joace defensiv, gândindu-se că e meciul în deplasare, trebuie să atace. Steaua este mereu foarte bună acasă şi primeşte greu gol. Îl are în poartă pe Zapata, care este într-o formă foarte bună. Însă el poate greşi la şuturile de la distanţă. Cel mai slab jucător din echipă este Rada, pentru că este lent", a spus Yeşilova.

"Golanski şi Ghionea sunt jucători de echipa naţională şi sunt talentaţi. La mijloc este Onicaş, un fotbalist care aleargă mult şi nu-şi lasă adversarii să respire. Strică jocul adversarului, dar tehnica lui nu este foarte bună. Atenţie la extreme, mai ales la meciul din România. Szekely şi Nicoliţă folosesc foarte bine zonele în care sunt plasaţi", a mai declarat turcul.

"Columbianul Moreno poate avea şuturi puternice de la distanţă. Kapetanos este un jucător care mie îmi place mult", a adăugat fostul angajat al Stelei, care considera un avantaj pentru Fenerbahce absenţa lui Bogdan Stancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite