Xavi: "Sper ca Real va dori să joace de la egal la egal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi şi Xavi
Messi şi Xavi

Mijlocaşul Xavi Hernandez (FC Barcelona) a recunoscut că Real Madrid este "mai de temut" în acest sezon decât în anii precedenţi, dar a menţionat că într-un meci ca El Clasico nu contează poziţiile ocupate în clasament şi că o victorie pe Bernabeu ar însemna "un punct de cotitură" pentru catalani.

"Sunt mai buni, au o serie de 11 victorii şi au trei puncte avans faţă de noi şi un meci mai puţin disputat. Însă, într-un meci ca El Clasico nu contează poziţiile ocupate în clasament şi nici traseul unei echipe. Pentru noi ar fi un punct de cotitură să câştigăm pe Santiago Bernabeu. Mi-ar plăcea să avem parte de un meci deschis, în care să se vadă potenţialul ambelor echipe. Dar nu eu sunt cel care decide. Anul trecut am criticat echipa Real Madrid pentru modul în care a pregătit meciurile cu noi, însă sper că de data asta vor dori să joace de la egal la egal, vor pune presiune în atac... nu ca în sezonul anterior", a declarat Xavi într-o conferinţă de presă, informează Marca.

Pe de altă parte, Xavi Hernandez s-a arătat bucuros de faptul că tehnicianul secund al echipei, Tito Vilanova, a revenit la antrenamente, după ce a fost operat de o tumoare la glanda parotidă. "Este cea mai bună veste, va fi o motivaţie în plus pentru noi. Tito este un tip pozitiv, modest şi ne transmite o stare excelentă. Este o surpriză extraordinară faptul că a revenit la antrenamente", a mai spus Xavi.

Antrenorul secund al formaţiei FC Barcelona, Francesc "Tito" Vilanova, s-a operat la sfârşitul lunii noiembrie de o tumoare la glanda parotidă.

Partida Real Madrid - FC Barcelona, contând pentru etapa a XVI-a a campionatului Spaniei, va avea loc sâmbătă, de la ora 23.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite