Wilshere de la Arsenal, reţinut după o bătaie în stradă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jack Wilshere, unul dintre puştii-minune ai lui Arsenal şi ai naţionalei Angliei, a fost reţinut de polişie duminică dimineaţă, după ce a fost implicat într-o bătaie în faţa unui bar.

Conform cotidianului "Daily Mail", fotbalistul împreună cu alţi patru prieteni, a sărbătorit într-un bar victoria lui Arsenal, 2-1 la Blackburn.

La ieşire, grupul jucătorului a intrat în conflict cu un alt grup, compus din patru bărbaţi şi o femeie. În urma altercaţiei, femeia s-a ales cu braţul rupt, iar unul dintre însoţitori a suferit răni la faţă. Grupul lui Wilkshere a fost reţinut de poliţie şi dus la secţie pentru declaraţii.

Se pare că fotbalistul nu a participat la agresiune, ci, chiar a încercat să-i despartă de bătăuşi. "Poliţia a precizat cu claritate că Wilshere este un martor important şi că a încercat cât a putut să calmeze spiritele. Este puţin probabil să suporte vreo consecinţă", a spus portătorul de cuvânt al fotbalistului.

Wilshere, în vârstă de 18 ani, este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti englezi, el fâcâdu-şi debutul în prima reprezentativă a Albionului chiar în această lună.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite