FOTBAL: Willie McStay: "Steaua este o forţă a fotbalului românesc!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Willie McStay: "Steaua este o forţă a fotbalului românesc!"
FOTBAL: Willie McStay: "Steaua este o forţă a fotbalului românesc!"

Antrenorul echipei maghiare Újpest Budapesta, scoţianul Willie McStay, a declarat, miercuri, la stadionul Ghencea că Steaua este o formaţie puternică, dar speră să obţină un rezultat bun, la Bucureşti.

''Am avut ceva probleme cu avionul, dar suntem bucuroşi că am ajuns cu bine la Bucureşti. Nu ne-a fost teamă'' a spus antrenorul.

''Ştim forţa echipei Steaua şi a fotbalului românesc. Dar fotbalul e un joc nostim. Ne-am pregătit profesional pentru acest meci cu Steaua. Vom vedea joi ce o să fie pe teren. Cunoaştem calităţile jucătorilor stelişti, mulţi dintre ei sunt fotbalişti de echipă naţională'', a precizat tehnicianul scoţian.

În continuare, antrenorul a menţionat că joi speră într-un joc bun al echipei maghiare.
Întrebat dacă este posibil un miraloc, McStay a răspuns afirmativ. Steaua Bucureşti va întâlni joi, 16 iulie, pe Újpest Budapesta în prima manşă a turului II preliminar al competiţiei de fotbal Europa League. Joi dimineaţă, jucătorii maghiari vor mai efectua un atrenament închis presei, de la ora 10,00.

După meci, la ora 23,15 este prevăzută decolarea delegaţiei Ujpest FC spre Budapesta, de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Manşa secundă este programată la Budapesta, pe 23 iulie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite