Werder s-a calificat miraculos în finala Cupei UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ vor juca finala Cupei UEFA împotriva celor de la Werder Bremen care au eliminat pe  Hamburg SV. Deşi au pierdut meciul tur de pe teren propriu cu 1-0 şi erau conduşi cu 1-0 în minutul 12 jucătorii de la Bremen au revenit miraculos şi au câştigat cu 3-2 pe terenul celor de la Hamburg.

Final de meci. Bremen câştigă cu 3-2 şi obţine o calificare incredibilă după un meci fabulos.

Min 87 GOOOOOOOL Hamburg. Ivica Olici realizează dubla. Este 2-3 şi Hamburg speră la o revenire incredibilă. Gazdele mai au nevoie de un singur gol pentru a ajunge în finala Cupei UEFA.

Min 85 GOOOOOOOL Bremen. Baumann marchează pentru 1-3! Este puţin probabil că Hamburg va mai putea remonta diferenţa.

Min 64 GOOOOOOOL Bremen. Pizarro marchează pentru 1-2! La acest scor Werder Bremen este adversara celor de la Şahtior Doneţk în finala Cupei UEFA. A fost un şut fabulos de la marginea careului al lui Pizarro.

Scor la pauză 1-1

Min 38 Diego trimite mingea în bară de la 22 de metri. Ocazie pentru Bremen de a prelua conducerea la Hamburg. La faza imediat următoare Jansen ratează şi el după un atac rapid al gazdelor, şut din careu parat de Wiese

Min 29 GOOOOOOL Bremen. Acţiune surprinzătoare, Diego pătrunde de unul singur în careu şi lobează superb mingea peste portarul Rost. 1-1 iar Hamburg conduce cu 2-1 la general.

Min 27 Olici are din nou ocazia de a marca dar este blocat de apărătorii de la Bremen. Werder Bremen este dominată şi nu reuşeşte să-şi creeze ocazii de a marca

Min 12 GOOOOOOL Hamburg! A marcat Ivica Olici! A fost o acţiune fulger a celor de la Hamburg care a lovit pe contraatac în faza imediat următoare ratării lui Pizarro. Hamburg conduce cu 2-0 la general.

Min 11 Pizzaro a avut o ocazie uriaşă de a marca dar a ratat, trimiţând cu capul peste poartă din 6 metri.

Hamburg:

Bremen a avut câteva probleme de efectiv înaintea partide retur din semifinalele Cupei UEFA. Mesut Ozil îşi va ocupa în cele din urmă locul de titular la mijlocul formaţiei oaspete în timp ce atacantul Hugo Almeida va începe meciul de pe bancă. Partenerul lui Pizzaro în atac va fi astfel Makus Rosenberg.

Hamburg nu are nicio problemă de efectiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite