FOTBAL: Wenger nu transferă jucători scumpi chiar dacă clubul are profit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Wenger nu transferă jucători scumpi chiar dacă clubul are profit
FOTBAL: Wenger nu transferă jucători scumpi chiar dacă clubul are profit

Antrenorul lui Arsenal Londra, Arsene Wenger, a afirmat că preferă să nu ofere sume mari de bani pe transferuri, deşi clubul a anunţat luni un profit record, informează ediţia online de marţi a The Times.

Gruparea engleză a înregistrat un profit de aproximativ 35 de milioane de lire sterline, iar venituri cu 40% mai mult decât în urmă cu un an, până la 313,3 milioane de lire. "Sigur că sunt încurajat de aceste cifre. Sunt mândru că lucrez la un club cu o situaţie financiară foarte bună. Nu m-aş fi simţit bine dacă pierdeam bani la finalul sezonului", a spus Wenger.

"Succesul pe teren este cel mai important, dar acesta nu poate să fie menţinut în cazul în care există probleme financiare. Ştiu că mi se cere ca echipa să obţină bani, dar nu este un lucru personal, ci toţi trebuie să lucrăm pentru acest lucru. Am mulţi jucători tineri în lot, care vin din urmă, aşa că nu cred că voi găsi alţii mai buni. Dacă după decembrie avem nevoie de transferuri, o vom face. În cazul în care cumperi un jucător care primeşte 15 milioane de lire sterline, nu se poate ca restul să rămână la două milioane. Trebuie să te gândeşti la consecinţe în cazul în care cumperi un fotbalist foarte scump", a explicat tehnicianul.

Arsenal Londra va întâlni marţi, pe teren propriu, pe Olympiakos, în Grupa H a Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite