Wenger: "Nu am nevoie de bani pentru transferuri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arsene Wenger este foarte mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie
Arsene Wenger este foarte mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie

Arsene Wenger, managerul lui Arsenal, continuă să-şi uimească şefii, declarând că nu are nevoie de buget pentru transferuri în această iarnă.

După ce a calificat echipa în semifinalele Cupei Ligii Angliei, în dauna lui Wigan, francezul a spus că este mulţumit de lot şi că nu are nevoie de jucători noi.

"Încă nu îi putem folosi pe Abou Diaby, Thomas Vermaelen, Manuel Almunia şi Sebastien Squillaci, care sunt accidentaţi. De asemenea, îl mai aşteptăm şi pe Ramsey să revină după fractura pe care a suferit-o. Am şi aşa prea mulţi jucători. Am fotbalişti foarte buni, iar lotul nostru este la fel de bun ca al lui Manchester United sau Chelsea", a spus Wenger.

Dacă şefii clubului nu pot decât să fie mulţumiţi, fanii "tunarilor" ar putea să nu fie de acord cu Wenger, mai ales că Arsenal a declarat un profit de 60 de milioane de euro, înainte de plata taxelor.

Arsene Wenger este deja cunoscut pentru politica sa de a cumpăra sau de a promova jucători tineri, fără să cheltuie sume mari pe mulţi jucători consacraţi. În urmă cu câţiva ani, şefii clubului l-au anunţat pe Wenger că dispune de un buget pe transferuri de aproximativ 80 de milioane de euro, dar managerul a replicat că lui nu îi trebuie decât maxim 30-40 de milioane.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite