Wayne Rooney, ce “idiot”!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rooney a fost eliminat în meciul din Muntenegru
Rooney a fost eliminat în meciul din Muntenegru

Wayne Rooney a fost eliminat prosteşte în meciul Muntenegru - Anglia (2-2) şi va fi suspendat pentru primele două partide de la Euro 2012.

Chinuit de probleme personale, Rooney şi-a pierdut capul, făcând un gest care a umbrit calificarea Angliei la turneul final de anul viitor.

Atacantul lui Manchester United a demonstrat încă o dată de ce nu poate să ajungă cel mai valoros fotbalist al planetei, peste Messi sau Ronaldo. Suntem în minutul 71 al meciului Muntenegru - Anglia, într-un moment în care oaspeţii conduc cu 2-1, având nevoie doar de un egal pentru a termina grupa pe primul loc. Ce face Rooney? Undeva la mijlocul terenului, îl urmăreşte pe muntenegreanul Dzudovici şi îl loveşte de la spate cu piciorul. Bineînţeles, arbitrul german Stark a fost pe fază şi l-a eliminat pe Rooney, clipă în care întreaga Anglie a văzut "roşu" în faţa ochilor. Motivul? Meciul din Muntenegru a fost ultimul din preliminarii, astfel că suspendarea lui Rooney (cel mai probabil două etape) va fi aplicată la Euro 2012. "Ce idiot! Ce stupid! Ce nebunie!" a titrat la unison presa britanică, taxând inconştienţa celui mai bine cotat fotbalist al naţionalei.

Rooney şi-a cerut scuze

"Sorry!" a fost singura reacţie a lui Rooney, certat inclusiv de selecţionerul Capello. "A făcut o tâmpenie, o greşeală inacceptabilă. Şi-a pierdut controlul prea repede. Asta este, voi încerca să găsesc soluţii de a juca şi fără el", a comentat italianul.

Tatăl lui Rooney, cercetat de poliţie

Fără îndoială că eliminarea lui Rooney are legătură şi cu cele întâmplate cu tatăl său în preziua meciului din Muntenegru. Rooney senior a petrecut 24 de ore în arestul poliţiei scoţiene, fiind cercetat alături de unchiul fotbalistului şi de alte şapte persoane în legătură cu mafia pariurilor sportive. Paradoxal, tatăl lui Rooney este suspectat că ar fi încercat să convingă un jucător să fie eliminat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite