VIDEO Vagner Love, la petrecere cu Kalaşnicovul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui Flamengo a petrecut alături de traficanţii înarmaţi până-n dinţi din Rio de Janeiro şi trebuie să dea acum explicaţii poliţiei, pentru că unul dintre indivizi este căutat general.

După ce Adriano s-a luat la bătaie cu fosta sa iubită într-o favelă din Rio de Janeiro, Wagner Love, colegul său de la Flamengo, a făcut-o şi mai lată. Acesta a fost filmat cu o cameră ascunsă la o petrecere din mahalaua „La Rocinha", care a avut loc la data de 27 februarie, păzit de doi indivizi înarmaţi cu mitraliere Kalaşnikov.

Mai mult, Wagner a fost văzut şi în compania lui Bonfim Antonio Lopes, zis „Nem", unul dintre cei mai cunoscuţi traficanţi de droguri din Rio. Aşa că acum, fotbalistul trebuie să dea explicaţii poliţiei, mai ales că zilele trecute, unul dintre „bodyguarzii" săi de la petrecere a fost ucis într-o descindere a brigăzii antidrog, care încerca să îl captureze pe Nem.

Vezi aici Video cu fotbalistul lui Flamengo alături de traficanţii înarmaţi

„E normal, aşa e în favelă!"

Wagner Love a explicat evenimentele televiziunii Globo, cea care a difuzat imaginile duminica trecută. „E ceva normal, o să vedeţi oameni înarmaţi în toate favelele din Rio. Vin mereu în favelă şi nu văd nicio problemă în asta. Aici m-am născut şi nu o să-mi uit niciodată originile", a spus Love, care dezminte însă că ar avea vreo legătură cu traficanţii de droguri. „Am pierdut prieteni din cauza drogurilor, dar eu niciodată nu m-am implicat. Vreau doar să mă distrez pentru că asta îmi place să fac", a spus fotbalistul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite