Vreme urâtă, fotbal urât, gol urât

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elveţia va trebui să se descurce fără cel mai bun marcator din istoria sa. Alexander Frei a suferit o leziune a ligamentelor genunchiului în meciul de deschidere, pierdut de gazde, 0-1 în

Elveţia va trebui să se descurce fără cel mai bun marcator din istoria sa. Alexander Frei a suferit o leziune a ligamentelor genunchiului în meciul de deschidere, pierdut de gazde, 0-1 în faţa Cehiei.

Primul joc de la Euro 2008 s-a încheiat cu înfrângerea uneia dintre gazdele turneului. Echipa naţională a Elveţiei a cedat la limită, scor 0-1, în faţa Cehiei. Singurul gol al partidei a fost marcat de necunoscutul Vaclav Sverkos, aflat la primul său meci oficial pentru ţara sa.

Dincolo de înfrângere, elveţienii deplâng accidentarea atacantului Alexander Frei. Jucătorul de 28 de ani, care a marcat la naţională 35 de goluri, s-a accidentat la ligamentele interne ale genunchiului stâng şi nu va rata restul turneului.

Potrivit estimărilor poliţiei, peste 100.000 de oameni au fost la Basel în ziua meciului de deschidere, în condiţiile în care austerul oraş din nord-vestul Elveţiei are 190.000 de locuitori. Bişniţarii cehi erau "la datorie", cele mai vândute fiind fularele în culorile naţionale. Acestea costau 20 de franci bucata, dublu faţă de preţul din magazine.

Băieţii pot ieşi din stadion cu capul sus, pentru că am făcut un meci destul de bun. Această înfrângere nu este meritată.
Jakob Kuhn,
selecţioner Elveţia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite